Italské léto v Pekařství Hello!

20. 6. 2022

Šumění mořských vln a staletých olivovníků, rušné uličky plné života, skvělá káva a především vynikající gastronomie plná barev a výrazných chutí. To je Itálie!

Vyzkoušejte třeba křupavý cereální croissant caprese sklasickou kombinací mozarelly a šťavnatých rajčat.

Na středomořskou pláž váš přenese chuť černých oliv a výrazného balkánského sýra v čerstvé žitné kostce.

Máte rádi voňavé italské uzeniny? Pak určitě oceníte novou ciabattu s mortadelou a mozarellou. Věděli jste, že první mortadela byla vyrobena v městě Bologna, a receptura je stará téměř 2000 let? Italové na ni byli natolik pyšní, že se složením mortadely zabýval ve svém výnosu i kardinál Girolamo Farnese? Jemnou chuť tohoto salámu si určitě zamilujete i vy!